Kontakt

Daglig leder/salg

Majid Zokaie
mz@pipelinevision.no
+47 92 300 700

Service

Eddie Rudolph
er@pipelinevision.no
+47 990 24 301

Hans Neve
hn@pipelinevision.no
+47 466 77 377

Andre henvendelser

post@pipelinevision.no

 

18 Industriveien
1337 Sandvika
Norway

92300700

PipelineVision AS er Norges ledende leverandør av rørinspeksjonsutstyr fra iPEK, Gejos, Optronic innen VA og Offshore i Norge med over 30 års erfaring

Vi distribuerer rørinspeksjonsutstyr som benyttes av kommuner, entreprenører, rørlegger, forsvar og industri, innenfor vann og avløp, offshore, piper og ventilasjon. I tilegg til bredt utvalg har vi også autorisert serviceverksted i Sandvika. Vi er medlem av RIN (Rørinspeksjon Norge). Vi bygger TV-biler på bestilling – fra innkjøp, innredning og integrering av kamerautstyr. Be gjerne om referanser og bilder av utførte prosjekter.

iPEK Rovion styringspaneler

Rørinspeksjon blir lettere med iPEK multi-funksjonelle kontrollpanel. De har ergonomisk og estetisk design, intuitiv brukeropplevelse og høykvalitets support hjelper deg med inspeksjonsarbeidet. 

iPEK styringspaneler

Rørinspeksjon blir lettere med iPEK multi-funksjonelle kontrollpanel. De har ergonomisk og estetisk design, intuitiv brukeropplevelse og høykvalitets support hjelper deg med inspeksjonsarbeidet. 

iPEK Visioncontrol VC500


Med dette bærbare kontrollpanelet kan du operere ROVION crawler og AGILIOS push kamera.  Det multi-funkjsonelle, bærbare kontrollpanelet er kjent for sin lette vekt og ergonomiske design for optimalt brukerbehov.

iPEK DCX5000

Dette styringspanelet for bordmontering kommer i flere utførelser, alt ettersom hva som passer best i den enkelte rørinspeksjonsbil. Styringspanelet er ergonomisk utformet, noe som tilrettelegger for en komfortabel arbeidsstilling. Ved hjelp av de 2 joystickene, kontrolleres traktor og kamera, samtidig som alle øvrige datafunksjoner er innen rekkevidde. Skjermen viser kontinuerlig oppdaterte bilder som sendes direkte inn fra kameraet. Styringspanelet stilles enkelt inn etter personlig preferanse.